Pluto – Måne Forbindelsen

 bog af astrolog Tina Reinhardt Hansen

 

Det siger folk om

Pluto-Måne Forbindelsen:

 

ASTROLOGI MAGASINET HOROSKOPET:

”Vi har at gøre med en

bog, der kan være en god

håndsrækning til dem, der

lider under de aspekter,

som bogen handler om,

men også en bog, der kan

gøre astrologistuderende

klogere på Pluto-Måne forbindelsen”

 

MÅNEDSBLADET STJERNERNE:

”En fin blanding af teori og casestories.

Den tager godt fat om mor (- barn) relationens vanskelige aspekter og hvordan det påvirker senere relationer i livet.

Absolut anbefalelsesværdig

 

”SKORPIONEN”:

”Pluto-Måne forbindelsen - en bog jeg ikke kunne slippe. Aldrig har jeg læst en bog der har ramt mig så dybt. Læsning jeg kunne, og stadig kan mærke i krop og sjæl. Bankende hjerte, som truer med at sætte sig fast i halsen. Dyb medfølelse med personerne i bogen og tårer der presser sig på i genkendelsens smerte. Noget er vakt, som jeg må tage mig af. Min astrologiske forståelse af mit eget horoskop, står meget klarere, idet jeg nu får bekræftet, at de såkaldte positive aspekter kan virke lige så kaotiske som de negative og virkningen strække sig over en længere periode end den almindelige antaget. Så min tanke om, at jeg sgu er mærkelig, er i den henseende, ikke gyldig :-)”

 

”ASTROLOGEN”:

”Pluto – Måne forbindelsen rammer lige i mellemgulvet. Den kan sammenlignes lidt med terapi på den måde, at man føler sig SET og anerkendt. "Jeg er som jeg er og må leve med det så godt, jeg kan"

Og så dine ord til sidst, hvor du beder os om at passe på os selv - det er vi nogle, der har brug for at skrive os bag øret.

Til lykke med en fantastisk bog!!!  Alle dem, din bog har relevans for, skal nok få den anbefalet varmt herfra, kan du tro! ”

 

 

 ”JOMFRUEN”:

 

”Bogen er velskrevet, stærk og meget gribende”

 

 

 

”VANDBÆREREN”:

 

”Jeg har nu læst din bog – godt skrevet – er selv født med en Pluto – Måne forbindelse og kan kun nikke genkendende til beskrivelsen af den hæslige periode og det, at være ensom og i mørket i meget lang tid – uden energi. Godt at vi trods alt er kommet ud på den anden side og forhåbentlig til nogle lysere år i fremover”

 

”SKYTTEN”:

”Rigtig spændende og medrivende bog”

 

”TAURUS”:

Jeg har læst bogen flere gange. Den berører mig dybt. Nu er jeg et udpræget følelsesmenneske og de ting som folk gennemgår i den, går lige ind. Jeg genkender meget af det, i mig selv og mit liv - også selvom jeg ikke ved præcist, hvor mine ”stjerner” står.

 

”PLUTO – MÅNE SEKSTIL INDEHAVER”:

Jeg har lige med stor fornøjelse! og genkendelse læst din bog "Pluto-Måne forbindelsen" Godt og skarpt beskrevet.

 

”LIBRA”:

”Velskrevet og spændende bog. Ser mange lighedspunkter til min opvækst og de dårlige mønstre jeg oplever i forhold til mine forældre og søskende. Ud fra bogen har jeg kunne sætte bedre ord og forståelse på mine måder at håndtere mit liv.

Nu er jeg ikke den store astrologielsker, men du har helst sikker fat i noget som er større end tilfældigt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Pluto – Måne Forbindelsen

Mange kender til dét, med at være rigtig god til at drage omsorg over for andre, men knap så god til at drage omsorg for sig selv.

Astrologisk vil man sige, at det er fordi mange af os har en udfordret Måne. Månen er ”planeten” for omsorg, både den omsorg – eller mangel på samme - vi har modtaget tidligt i livet og den omsorg vi sidenhen yder overfor andre og måske vigtigst af alt; den omsorg vi yder overfor os selv.

I ”Pluto – Måne Forbindelsen” udforsker astrolog Tina Reinhardt Hansen den mest udfordrede Måne af dem alle; Månen når den er forbundet med Pluto.

Denne forbindelse er én af astrologiens mest barske ”planet” kombinationer. Forbindelsen indikerer utilstrækkelig kærlighed, omsorg og behovstilfredsstillelse i de helt tidlige år, hvilket igen medfører store problemer, senere i livet, med intime relationer, selvomsorg og grænsesætning. Dette udforskes nærmere i første halvdel af bogen, bl.a via casestories fra det virkelige liv.                                                                      

Vi kigger på den tidlige mor – barn relation, hvor der som regel er gået noget helt galt, enten i form af en forlænget og usund symbiose eller i form af manglende tilknytning og afvisning. Vi ser på farens rolle, på problematiske søskenderelationer og også på de udfordringer, der melder sig i den familie, der evt. anskaffes senere i livet.

Vi kommer omkring Pluto – Måne personernes særlige følelsesmæssige konstitution, deres unikke evner og talenter, men også faldgruber i form af tendens til stærk energi ubalance i give – modtage forholdet.

Ydermere er personer med Pluto – Måne forbindelsen, ligesom andre med en markant Pluto, ofte magneter for diverse udefrakommende, ukontrollerbare, intense, voldsomme og ikke sjældent tragiske begivenheder. Dette er især aktuelt i de perioder, hvor forbindelsen udløses af Pluto selv. Anden del af bogen går, via interviews og casestories, i dybden med de dramatiske år, hvor der, gennem surrealistiske sammenfald af sindsoprivende begivenheder, nås til et point of no return. Det er her at Pluto – Måne personerne, på den hårde måde, må indse nødvendigheden af at lære at drage ordentlig omsorg for dem selv.

På måder, hvor virkeligheden af og til nærmest overgår fiktionen, ses der skæbnemøder, lidenskab, intense følelser, intriger, selvsabotage, svigt, smertefulde brud, andre tab, dødsfald, sorg, dyb ensomhed, søvnløshed, udbrændthed, angst og depression. En nedrivning via sammenbrud førend det lange, seje arbejde med at bygge sig selv op igen kan påbegynde.

 

Bogen henvender sig til astrologiinteresserede, på alle niveauer, samt til dem, der interesserer sig for psykologi og menneskeskæbner generelt. Den henvender sig til dig med enten en Pluto – Måne Forbindelse, en markant Pluto og/eller en udfordret Måne og også til dig, der ikke aner hvor dine planeter står, men som er god til at drage omsorg for alle andre end dig selv og som føler, at du ofte møder modstand, står meget alene og som kun kender alt for godt til livets skyggesider.

 

Pluto – Måne Forbindelsen er på 183 sider.

Størrelse 17 x 22 cm

 

 

Du kan købe et signeret eksemplar direkte hos forfatteren for 199, -kr + forsendelse her

(P.t. UDSOLGT).

 

Men bogen kan bl.a købes her

eller

 her

 

 

 

Kontakt

Tilbage til forside