Astrolog Tina Reinhardt Hansen

Månedens Tegn

Kommende Nymåne

Kommende Fuldmåne

Ny- & Fuldmåne generelt

 

 

 

 

Skyttens måned

d.  22/11 – 22/12 2019

 

Element: Ild/ Livsgnist

Dynamik/Årstid: Fleksibel/ Sent efterår forvandles til vinter.

Hersker: Jupiter.

 

 

Fredag eftermiddag forlader Solen Skorpionens tegn og går ind i Skytten.

Sent efterår begynder nu at forvandle sig til vinter. Naturen præges af nøgne træer og et primært vissent og dødt landskab. Mørket har totalt overtaget og er stadig tiltagende, hvilket gør Skyttens måned, til årets absolut mørkeste.

Men Skytten vælger at rette blikket fremad, at sigte sin pil mod lysere tider og allerede nu tage forskud på glæden ved, at det så småt vender igen om en måneds tid, når Lyset igen begynder at tiltage efter Vintersolhverv – og at det længere fremme også en dag bliver forår igen.

Så helt i Skyttens fremtidsorienterede ånd, begynder vi allerede her i adventsmåneden at fejre Lysets tilbagevenden - og på den længere bane også Lysets sejr over Mørket, når foråret returnerer med grøn og frodig natur. 

Vi udsmykker med lys ude og inde og blandt nisser, snemænd og vinterlandskaber ses også forårssymboler, i form af løgplanter, som bl.a hyacinter og tulipaner - og så er der den særlige rolle tildelt grantræet og dets grene, fordi det i modsætningen til de andre træer forbliver evigt grønt og livfuldt, såvel som det ligeledes grønne mos.

Skyttens måned er en tid med masser af hygge og fest; der forsamles, drikkes, spises og snackes og oftest i overdrevne mængder, da mådehold ikke just er Skyttens stærke side. Der skal nemlig være masser og mere end rigeligt af det hele.

Energien er optimistisk, festlig, storslået og gavmild og der bruges gerne gigantiske beløb på mad, drikke og gaver. Der er ligeledes tradition for større generøsitet overfor velgørende formål til mindre heldigt stillede end ellers.

Til periodens mange sammenkomster giver folk den gerne ekstra gas, på en vild og løssluppen måde, der sjældent ses på andre tider af året.

Men Skytten står nu også for andet end blot overspisning, overforbrug, fest, flirt, sjov og ballade.

Tegnets absolut fineste kvalitet er evnen til, midt i det dybeste mørke, at have lyset forude for øje og dermed bevare optimismen, såvel som evnen til at kunne drage en højere mening og visdom ud af livets skyggedale.

Og det er en egenskab, der er og bliver hårdt brug for. Det har været et energimæssigt tungt efterår og det bliver bestemt ikke en mindre tung vinter vi går i møde.

Skyttens hersker Jupiter tilbringer nu sine sidste dage i Skytten og runder dertilhørende temaer af, før den går ind i Stenbukken d. 2. december og derefter blot yderligere forstærker alt det, der allerede foregår i det tegn.

Saturn og Pluto nærmer sig hinanden i Stenbukken og når endnu en milepæl, når de når inden for 3 grader af hinanden i start december, hvilket intensiverer mærkbarheden af de to, på mange måder barske, planeters sammensmeltning og indflydelse yderligere.

I midten af december begynder indflydelsen af den forestående Solformørkelse i Stenbukken at kunne mærkes, det bliver med andre ord Formørkelsessæson igen, blot nogle dage efter Fuldmånen over Tvillingerne/Skytte aksen, som falder d. 12.12.

Du kan læse mere om betydningen af Jupiters ankomst i Stenbukken, Fuldmånen og Formørkelsessæsonen når tiden sig nærmer.

Inden da er det allerede næste uge Nymåne i Skytten, se lige nedenfor.

Hav en glædelig advents Skytte måned 😊

© Astrolog Tina Reinhardt Hansen

 

 

Nymåne i Skytten

d. 26. november

 

Tirsdag kl. 16.05 når Månen hen til Solens position 04°03 i Skytten og november måneds Nymåne indtræffer.

Skytten er Dyrekredsens evige optimist og når begge vores himmellys befinder sig sammen i dette tegn, er der, for alle som vælger at tune ind, adgang til et skud af Skyttens opløftende energi; dens håb og tro på, at lysere og bedre tider venter forude, samt dens evne til at uddrage den højere mening og se alt, både godt og skidt, som udviklingspotentiale.

En energi og nogle egenskaber som vi, som nævnt, har og får brug for i den udfordrende tid vi befinder os i og går i møde.

Det er nemlig ikke bare den mørkeste tid på året, men også en energimæssig mørk og tung periode og det kan på flere fronter blive en barsk vinter, hvor vi må være forberedt på lidt af hvert, så vi gør klogt i at tage imod tilbuddet og tanke op af Skyttens energi forinden og derefter holde godt fast i oplevelsen af, at der selv i de absolut mørkeste stunder er adgang til lys og håb.

At der er en højere mening med det hele og at det, der foregår hen ad vejen kan munde ud i noget positivt.

Solen og Månen er i et harmonisk aspekt til Chiron, så der vil også være masser af healende energi til rådighed tirsdag, så der er alt mulig god grund til at benytte sig af Nymåne energien.

Derudover er særligt oplagte tiltag ved denne Nymåne

- alt, hvad der udvider din horisont

- alt, der vedrører udvikling, vækst, kurser, uddannelse

- rejser - både ydre og indre.

- alt, der bringer mere morskab og fornøjelse ind i dit liv.

 

I Skyttens fremadskuende ånd er det nu også tid til at begynde at tænke på det kommende kalenderår, 2020, som jo ikke bare er et nyt år, men også begyndelsen på et helt nyt årti.

Et år og et årti, der lægger ud med særdeles markante planetariske energier.

Hvis du kunne tænke dig at få sat det kommende års tendenser og energier i et helt personligt perspektiv, såvel som at få dine helt individuelle progressioner belyst, har jeg, traditionen tro, 10 % Jule & Nytårsrabat på mine skriftlige Årshoroskoper, ved bestilling fra d. 26/11 frem til og med d. 10/1 2020. 

Gavekort kan også købes hvis du vil sætte et horoskop på din ønskeseddel eller forære et væk 😊

God weekend & glædelig Nymåne i Skytten på tirsdag😊 ❤

© Astrolog Tina Reinhardt Hansen

 

Merkur Passage d. 11.11

&

Fuldmåne i Tyren

d. 12. november

 

Næste uge byder på flere interessante astrologiske begivenheder; en Merkur passage, novembers Fuldmåne og så afslutter Saturn sin månedlange udløsning af en Solformørkelse fra januar.

Lad os tage dem en ad gangen:

MERKUR PASSAGE I SKORPIONEN MANDAG EFTERMIDDAG

Mandag, som jo samtidig også er årets 11:11 portal, har vi en relativt sjælden Merkur Passage, hvor Merkur, set her fra Jorden, bevæger sig ind foran og henover Solens skive.

Dette sætter naturligvis Merkur og dens symbolik særligt i fokus.

Merkur er i sin retrograde fase nu og mens passagen foregår.  Dvs. at vi gør klogt i at gå tilbage, gennemgå alt en ekstra gang eller to og huske at krydstjekke grundigt.

En retrograd Merkur er eminent til alle former for research og da det foregår i det dybdeborende tegn Skorpionen, kan resultatet blive at yderst vigtige informationer, tidligere skjult viden eller hemmeligheder graves frem, kommer op til overfladen og/eller bliver afsløret nu.

Det kan både dreje sig om ting, der ikke har været almen kendskab til før, såvel som ting, der tidligere er blevet præsenteret på én måde, men som nu må revideres og derefter kommer til at fremstå på ganske anden vis. Typisk noget, der har handlet om at dække over skjulte motiver og agendaer.

Det kan både komme på tale her i dagene omkring selve passagen, men også i dagene omkring d. 20/11, hvor Merkur går direkte fremad igen, såvel som når Merkur d. 7/12 når frem til det punkt, hvor den var inden den gik retrograd. 

Der er altså tale om en periode på omkring 4 uger, hvor dette er aktuelt, on and off.

Nyhedsformidling, kommunikation, telefoni, post, e- mails, dokumenter, handel og trafik styres af Merkur og kan alt sammen påvirkes eller spille en vigtig rolle i denne proces.

Merkur passagen mandag tager ca. 5,5 time i alt.

Da Merkur er så lille kan passagen ikke ses med det blotte øje, det er nødvendigt at tage en kikkert eller et teleskop med solfilter (vigtigt!) i brug. Er det klart vejr kan passagen henover Solskiven observeres fra kl. 13.35 frem til Solnedgang, ca. 2,5 time senere.

 

FULDMÅNE I TYREN TIRSDAG EFTERMIDDAG

Dagen efter placerer Månen sig 19°51 i Tyren, lige over for Solen i Skorpionen, hvorved novembers Fuldmåne indtræffer.

Hvor Solen i Skorpionen, her midt i efteråret, er optaget af se Mørket direkte i øjnene og af at nå frem til en accept af, at alt forandrer sig, alt får en ende; alt dør, for sidenhen at blive genfødt i ny form, kommer Månen i Tyren, med mindelser om forår, frodighed og starten af livet og opfordrer os til også at rette blikket mod Lyset og de positive gaver, som Moder Jord giver os, såvel som at huske at slappe af, forkæle sanserne og bare nyde livet. Ligeledes minder Tyre Månen os om behovet for at have faste holdepunkter; om evnen til at bevare og holde ved, i en tid med store forandringer.

Forandring er jo som bekendt en af de eneste sikre ting i livet og Tyren kan bruge enormt meget energi på at forsøge at kæmpe imod og holde fast.

Da vi lever i en kollektiv udfordrende forandringsperiode, gælder det derfor om at bruge Tyrens bevarende energi klogt og selektivt.

Udvælg de områder, mennesker og ting i dit liv, der VIRKELIG har værdi for dig, frem for bare automatisk at holde fast i alt, pga. vane eller ejerfornemmelser.

Alt det, som har ingen eller mindre værdi for dig, kan du med fordel begynde at give slip på, under denne Fuldmåne.

Derudover er der også flere ting i livet, der er helt ude af din kontrol, som det er spild af energi at forsøge at kontrollere og bevare i sin nuværende form. Så giv slip, stol på processen og sæt din energi ind dér, hvor den faktisk gør en forskel.

Tyre Månen har et stort behov for tryghed og ro. Denne Fuldmåne over Tyr/Skorpion aksen kommer med et vigtigt budskab om, at du, i perioder som nu, med store forandringer kan (lære at) finde ro og tryghed dybt i dig selv og via dine egne indre ressourcer, for uanset hvad der sker omkring dig af kriser, forandring og forfald, så kan indre ro opnås på egen hånd, bl.a. via meditation, kreativitet og ikke mindst ved ophold i naturen.

Merkur står stadig sammen med Solen om tirsdagen og udløser Fuldmånen og sammensmelter Merkur passagens ovenstående temaer med Fuldmånens.

Fuldmånen er præcis tirsdag kl. 14.35 og står op omkring kl. 16.40 og er på aften og nattehimlen frem til ca. kl. 8.15 onsdag morgen.

SATURNS AFSLUTNING AF SOLFORMØRKELSES EFFEKT

Onsdag er så den sidste dag, hvor Saturn har fat i formørkelsesgraden fra den delvise Solformørkelse i sit eget tegn, Stenbukken, fra januar i år.  (Se opslag nedenfor).

Merkur passagen og Fuldmånen blander sig altså også i og forstærker afslutningen af denne Saturn transit næste uge.

Konsekvenser af ting, handlinger og begivenheder fra den periode, hvor Saturn befandt sig på formørkelsesgraden, fra midt oktober til midt november – eller rundt regnet fra sidste Fuldmåne til denne Fuldmåne - kan også vise sig at have langt større indflydelse og betydning på den længere bane end de virker til at have lige nu, da Saturn altid omhandler ting, der tager tid at nå til sin fulde udfoldelse.

Både den retrograde Merkur og Saturns forsinkende energi vidner nemlig om at ting og sammenhænge først vil gå rigtigt op for os her efterfølgende, men som vi, i bagklogskabens lys, senere vil kunne se allerede gjorde sig gældende før. Begivenheder, der vil blive set i et andet lys eller først rigtig give mening herefter.

Du må have en god weekend, en glædelig Merkur passage & Fuldmåne og komme godt igennem næste uge 😊❤

© Astrolog Tina Reinhardt Hansen

 

Særlig Formørkelses trigger i oktober/november 2019

Vi har hen over sommeren oplevet Mars udløse flere tidligere, stadig aktive, Solformørkelser, hvilket langt fra er usædvanligt. Mars er nemlig den klassiske eclipse trigger, der flere gange hvert år rammer formørkelsesgrader og går ind og aktiverer og aktualiserer den pågældende formørkelses temaer og bringer dem til et nyt stadie.

Nu er det så en sjældnere og mere langvarig form for udløsning vi skal opleve, når Saturn fra d. 13. oktober og en måneds tid frem befinder sig omkring formørkelsesgraden 15°25 i Stenbukkens tegn. Formørkelsen fandt sted d. 6. januar i år.

Hvor Mars går ind og skubber i gang, kommer Saturn ind og slår bremserne i og siger stop!

Formørkelser afsluttet af Saturn har det derfor med at bringe markante afslutninger med sig.

Formørkelser i Stenbukken sætter typisk fokus på samfundsinstitutioner og højborge, statsledere, autoriteter, myndigheder, forretningsverdenen, industrien, ledere, arbejdsmarkeds organisationer og ældre/ ældreområdet.

Når Saturn udløser en formørkelse vil svagheder og fejl i strukturer og systemer blive testet til det yderste og ikke alt vil kunne klare presset. Noget kan derfor meget vel ende med at bryde helt sammen.

Store forandringer kan komme på tale, hvor indflydelse, magt og status bliver frataget nogle og givet til nogle andre.

Når Saturn trigger en formørkelse kommer indskrænkninger, begrænsninger, mangel og knaphed gerne på tale. Noget fjernes, skæres væk, noget formindskes, bespares, noget må undværes.

I og med at dette samtidig foregår i Saturns eget tegn, Stenbukken, har Saturn endnu mere styrke og der er derfor endnu højere chance for at ovennævnte sker.

Når dertil lægges, at Saturn samtidig indgår i et vigtigt aspekt med en markant og omvæltende planet som Pluto er chancerne for markante begivenheder særdeles høj. (læs mere om Saturn – Pluto konjunktionen her og her)

 

Pluto står, blandt mange andre ting, for fælles ressourcer og økonomi og da hurtiggående planeter, her i løbet af oktober, som bl.a., i denne sammenhæng, værdi & økonomiplaneten Venus, såvel som Nymånen i Skorpionens tegn sidst på måneden, samtidig også stiller sig direkte overfor Uranus i Tyren, så kan økonomisk ustabilitet og krise meget vel være en vigtig del af det, der kommer til at ske.

Pluto har det ydermere med hen ad vejen at bringe os ud i ekstremerne af det tegn, den går i og den er nu nået til sidste tredjedel (dekanat) af Stenbukken. Da den i sidste årti befandt sig i sidste dekanat af Skytten var der, helt i Skyttens ånd, en overoptimistisk og naiv tro på evig vækst og træer, der naturligvis kunne vokse langt ind i himlen og dertilhørende kæmpe forbrugsfest, indtil muren blev ramt, da Pluto forlod Skytten og gik ind i Stenbukken i 2008 og krisen satte ind.

Nu er er det så den modsatte ekstrem vi befinder os i og bevæger os endnu længere ud i, hvor Stenbukken byder på sortsyn, en tro på, at man i hvert fald ikke får noget forærende, men selv må knokle for tingene og klare sig selv, må leve ekstremt bæredygtigt og sparsommeligt, undvære og begrænse sig, da knaphed og mangel bare er vilkårene. Sådan ændrer tidsånden sig, i takt med de ydre planeters gang gennem tegnene.

Og om nogle år vil den såmænd også ændre sig igen, men her og nu og det næste stykke tid er der voldsomt meget Saturnisk energi aktiveret, qua Plutos og Saturns placeringer i Stenbukken (og senere på året også Jupiters), såvel som igangværende formørkelser i Stenbukken, hvoraf en af dem nu aktiveres og afsluttes af Saturn selv.

Så der er ingen vej udenom om, at det bliver en periode, hvor gæld bliver et tema, konsekvenser og regningerne kommer og meget af det der skyldes, må nu betales tilbage, det gælder både økonomisk, men også hvad karmisk gæld angår. 

Samtidig er det dog også en tid, hvor evt. karmiske bonuspoint kan indløses - og det gælder både kollektivt og individuelt.

På det personlige plan, så handlede formørkelsen i januar om i større grad selv at tage mere ansvar for dit eget liv, i højere grad selv sætte rammerne og strukturen for din livsførelse, tage din autoritet mere på dig, da ydre autoriteter, ledere, samfundsinstitutioner og hele samfundsstrukturen fremover ikke nødvendigvis er noget, du kan sætte din lid til, på samme måde, som du måske hidtil har gjort.

Formørkelsen satte ligeledes fokus på din karriere og offentlige profil, men især også på de ting, du gør, som du ikke nødvendigvis tjener (alle) dine penge på, men som du gør fordi, du føler, at det er dit kald og et højere livsformål.

Disse temaer vil blive berørt og ekstra aktuelle den kommende måned og kan også komme til et form for klimaks.

 

For et stykke tid siden fik jeg vist ordene:

”October 2019 has been written and planned for a very, very long time”

Hvordan det så helt præcist vil give sig til udtryk er vi klogere på om bare en 4 ugers tid…

De planetariske energier bekræfter i hvert fald, at dette er en særdeles markant måned, efterfulgt af flere markante måneder, da det i det hele taget er et markant efterår og vinterhalvår vi er gået ind i. Det er med andre ord hotspot tid igen – og et langvarigt et af slagsen.

Vi har prøvet en del i det forgangne årti, hvor vi har gennemlevet utallige tumultariske hotspots, vi er blevet rusket godt igennem og er forhåbentligt både mere hærdede og vågne nu og dermed også bedre rustet til at komme igennem dette tunge og langvarige hotspot.  Det er ganske klogt at være forberedt på lidt af hvert—for vi er nu nået dertil, hvor ting for alvor vil begynde at bryde sammen.

Men samtidig giver det så også en særlig mulighed for at komme af med en masse råddenskab og sætte noget nyt, sundere, bedre og mere retfærdigt i stedet, så det er yderst vigtigt ikke lade de Saturniske energier sende os helt ned i kulkælderen og dermed forspilde denne chance, som oktober og de efterflg måneder også byder på.

<3 Tina

3. oktober 2019

©Astrolog Tina Reinhardt Hansen

 

Ny - & Fuldmåne generelt

 

I løbet af et år, har vi et par gange, hvor vi traditionelt stopper op, gør status, siger farvel til det forgangne og starter op på noget nyt, med dertilhørende forhåbninger og mål. Nemlig når vi tager hul på et nyt kalenderår i januar og når vi selv fylder år. Både nytår og fødselsdage er baseret på Solens tilbagevenden til et bestemt punkt i Dyrekredsen.

Der findes dog også en anden cyklus, som er baseret på både Månen og Solen. Hvis vi bevidstgør os om den, får vi, i løbet af et år, langt flere muligheder for, i samspil med de herskende energier, at starte forfra, tage hul på noget nyt og til at give slip på det gamle, der ikke længere fungerer for os. Nemlig ved hhv. Ny – og Fuldmåne.

Nymånen

Ved Nymåne befinder Solen og Månen sig nøjagtig samme sted, i samme tegn. Når begge vores himmellys befinder sig i samme tegn, skaber det en enorm fokus og kraft på lige netop dette tegns kvaliteter og egenskaber, som vi alle, uanset ”stjernetegn”, kan få adgang til, hvis vi ”tuner ind” på det rette tidspunkt. Dvs. så tæt som muligt på det klokkeslæt, hvor Nymånen er præcis.

Månen er i denne fase usynlig på himlen, den har netop færdiggjort en cyklus og tager i det skjulte hul på en ny. Der ligger derfor en stærk ”Ny begyndelses – energi” omkring enhver Nymåne, som du med fordel kan gøre brug af til at starte forfra, til at genfokusere på dine hensigter, ønsker og mål, samt at planlægge fremtiden. Der findes simpelthen ikke noget bedre tidspunkt at starte noget nyt op; at begynde på en frisk. Det siges, at enhver hensigt sagt højt eller skrevet ned, ved Nymåne, bærer en enorm kraft i sig, så det er altid en god ide at tænke dig grundigt om, hvad det egentlig er, du ønsker skal manifestere sig i dit liv.

I løbet af et år kommer Solen og Månen sammen igennem hvert et tegn i Dyrekredsen og (stort set) alle livs områder (”huse”) af dit individuelle horoskop.

Hensigter der i overensstemmelse med det aktuelle tegns egenskaber vil være ekstra kraftfulde, men i princippet kan du ønske dig hvad som helst, så længe at det er i overensstemmelse med ”det højeste gode for alle involverede”.

Så tæt som muligt på det tidspunkt, hvor Nymånen er præcis*, er det fordelagtigt at åbne op, tune ind, meditere, visualisere, lave visionboards, manifestere, nedskrive mål og hensigter etc.

(*Undtagen når Månen er "void of course", altså ikke laver flere aspekter til andre planeter, mens den stadig befinder sig i tegnet. I så tilfælde er det bedst at vente til Månen er gået ind i det næste tegn. Dette er en teknisk ting, som du ikke behøver at bekymre dig yderligere om, da det i mine Nymåne updates altid vil fremgå, hvis et andet tidspunkt end det præcise Nymåne klokkeslæt er at foretrække.)

Skriv eks vis op til 10 mål og ønsker ned på en liste. Hver gang et af dem går i opfyldelse, skriver du en ny liste med de tilbageværende mål. Opdater listen ved hver Nymåne og tilføj evt. nye ting. Sørg gerne for at have en blanding af store og små ting på din liste.

Det gælder for både Ny- og Fuldmånen, at døren til ”andre dimensioner” står mere åben, omkring det præcise tidspunkt. Der kan opnås dybe indsigter, modtages vigtige budskaber og skabes større kontakt. Der er simpelthen mere hul igennem.

Fuldmånen

Ved Fuldmåne står Solen og Månen overfor hinanden i modsatte tegn og sætter stærk fokus på både de modsætninger og den fælles akse som de to tegn tilsammen udgør.

Månen står i denne fase op, når Solen går ned og har som det tydeligt ses på himlen nu nået sit maksimale udfoldelsespotentiale.

Fuldmånen er dragende, fascinerende, smuk, mystisk og magisk. For nogle opleves den også som både forstyrrende og forstørret; nogle kan ikke sove, nogle oplever stærke humørsvingninger, nogle mister lettere besindelsen og planlagte ting går lettere i skuddermudder.

Fuldmåne energien er uden tvivl langt mere velegnet til improvisation og til at lade sig rive med end til det beherskede og kontrollerede.

Tiden omkring Fuldmånen er altså særdeles oplagt til at give slip, ikke bare på dig selv, i form af at lade dig rive med, men også i form af at give slip på uønskede ting i dit liv.

Hvor du ved Nymåne bør fokusere på hvad du ønsker at manifestere og bringe ind i dit liv, handler det ved Fuldmåne om at rense ud og give slip på de ting, som måske tidligere har fungeret dig, men som nu ikke længere gør det og i stedet blot står i vejen for din trivsel og balance.

Man kunne også sige, at Nymånen har en mere Solar/yang/"maskulin" energi over sig, hvor du har mulighed for at være en aktiv medskaber af dit liv, hvorimod Fuldmåne energien er mere Lunar/yin/"feminin"; tingene er mere ude af din kontrol, men du kan lade dig rive med, du kan give slip og release og du kan tage imod.

Et Fuldmåne ritual kunne være, så tæt som muligt på det præcise tidspunkt at skrive det, som du ønsker at give slip på ned på stykker af papir og derefter brænde dem af, stykke for stykke.

Har du ikke noget, du har brug for at give slip på ved en given Fuldmåne kan du også bare åbne dig op og se hvad der kommer til dig. Din modtagelighed er ekstra forhøjet på dette tidspunkt.

Og endelig er det jo oplagt at komme ud og nyde Fuldmånens skønhed og magi på aften - og nattehimlen.

Formørkelser

Hvert år er der flere formørkelser ved Ny- og Fuldmåne, som dog for de flestes vedkommende ikke er synlige for os her i Danmark, men som på et energetisk plan alligevel har stor indflydelse.

En Solformørkelse er en ekstra kraftfuld Nymåne og en Måneformørkelse en ekstra kraftfuld Fuldmåne og begge har virkning meget længere ud i fremtiden end en almindelig Ny/Fuldmåne har. Totale formørkelser er de allermest kraftfulde.

Formørkelserne er Universets måde at udpege aktuelle temaer, som vi kollektivt bør kigge nærmere på. På et personligt plan udpeges områder, der vil være særligt fokus på i dit liv det kommende stykke tid.

Ny & Fuldmåne, Formørkelser og det personlige horoskop

Den mest optimale udnyttelse af både Ny- & Fuldmåne og Formørkelses energierne er at bruge dem i forhold til dit eget horoskop.

Her er det ikke kun de pågældende aktuelle tegn, (som er fælles for alle), der inddrages, men også de helt specifikke livs områder, de befinder sig i (som varierer fra menneske til menneske) og de planeter i dit fødselshoroskop, de evt. udløser.

Hermed bliver det så på en helt individuel måde, at du kan samarbejde med energien fra vores to himmellys; Solen og Månen.

I løbet af et år kommer du hele vejen rundt i alle områderne af dit liv og i løbet af et helt liv, vil det være forskellige planeter i dit horoskop, der udløses.

Her kan du bestille et specielt Ny – og Fuldmåne Horoskop, som et år frem i tiden, fortæller dig, hvor Ny- & Fuldmånen, samt Formørkelserne kommer til at indfinde sig i dit horoskop. Det er et arbejdsredskab, der bevidstgør dig om, hvordan du bedst muligt kan gøre brug af og spille sammen med Sol og Måne energierne, på en måde, som kun lige præcis du kan, da ethvert menneske og dets horoskop er fuldstændig unikt.

© Astrolog Tina Reinhardt Hansen

 

Tilbage til forsiden