Astrolog Tina Reinhardt Hansen

Månedens Tegn    ☀️

Fuldmåne  🌕

Nymåne    🌑

Formørkelsessæson

Ny- & Fuldmåne generelt

Forside

 

 

 

 

Skyttens måned

  d. 22/11 – 22/12 2023

🏹🕯🎄

 

Tegn: Skytten

 

Symbol:

 

Element: Ild 🔥

 

Dynamik: Bevægelig

 

Årstid: Efterår forvandler sig til Vinter

 

Konstellationer: Solen bevæger sig igennem Skorpionens stjernebillede, strejfer Slangebæreren & går ind i Skyttens stjernebillede i denne periode.

 

Hersker: Jupiter. Mindre medhersker: Chiron. Spirituel hersker: Jorden

 

Solen forlader onsdag eftermiddag Skorpionens tegn og går ind i Skytten.

Vi tager dermed hul på årets mørkeste periode, hvor sent efterår gradvist forvandler sig til vinter og hvor det meste i naturen fremstår helt afklædt.

Men efter Skorpionens "lad os nu bare se mørket lige i øjnene - indstilling”, vælger den fremtidsorienterede Skytte i stedet at rette blikket længere frem mod lysere tider og allerede nu at tage forskud på glæden over Lysets genfødsel ved Vintersolhvervet/ Julen om en måned, hvilket er selve starttællingen til at det også en dag bliver forår - og at det hele kan gro - igen.

Så allerede nu påbegyndes fejringen.

Der udsmykkes med lys, både ude og inde. Det eviggrønne grantræ og mos spiller en central rolle, det samme gør diverse forårsløg, iblandt det mere vinterlige julepynt, for at signalere liv & fremtidig vækst.

Der festes, drikkes, spises og snackes lækkerier og ikke sjældent i overdrevne mængder, da mådehold ikke just hører Skytte energien til ;-)

Både en vis løssluppenhed, såvel som større gavmildhed kendetegner gerne tiden, passende for det Jupiter styrede tegns periode.

På et mere seriøst plan, besidder Skytten gerne en evig optimistisk og håbefuld evne til selv i det dybeste mørke at have lyset forude for øje, såvel som til at uddrage en højere mening, visdom og gaver ud af alt, hvad måtte ske.

Skytten skyder også gerne konstant nye pile mod højere og højere mål og ikke sjældent vil mange af dem handle om at blive klogere på og indkredse Sandheden med stort S.

 

Skytte periodens Fuldmåne i Tvillingerne fader d. 27. november, den kan du allerede nu læse om nedenfor.

Nymånen i Skytten følger d. 13. december.  Merkur går retrograd samme dag.

Pluto afrunder den præcise fase af USA’s famøse Pluto return d. 3. december.

D. 20. december når Pluto så igen hen til den sidste kritiske 29. wildcard grad af Stenbukken, hvor den vil befinde sig frem til tegnskiftet til Vandbæreren d. 21. januar, (som bliver nr. 2. ud af i alt 3 entréer i tegnet, den sidste i november ’24) - en volatil periode hen over årsskiftet, hvor man må være forberedt på lidt af hvert.

Ud over, at Pluto endelig indtager Vandbæreren i løbet af 2024, bliver en anden af det nye års større astrologiske events faktisk et aspekt mellem lige netop Skyttens og Vandbærerens herskere.

Jupiter og Uranus afslutter nemlig en cyklus og påbegynder en ny til foråret, ved den 5. ud af de 6 Store Konjunktioner vi skal igennem her i første halvdel af 2020’erne -og som tilsammen kraftigt medvirker til at ALT er under forandring disse år.

Denne konjunktion omhandler bl.a. bevidsthedsudvidelse, udvikling, fremskridt og gennembrud,

Det kan derfor være fordelagtigt, her mens Solen går igennem Skytten, at hægte sig på Skyttens frihedselskende, fremtids- og udviklingsorienterede ånd allerede nu og virkelig indstille sig på at ville bruge 2024’s influx af bevidsthedsudvidende energier konstruktivt.

Hvis der er en ting, der er blevet meget synligt de forgangne år, så er det hvor meget modstand, der er imod at menneskeheden højner vores bevidsthed, kommer mere i kontakt med hvem vi reelt er og hvilken kreativitet & power vi besidder.

Så nye spændende muligheder herfor kommer uden tvivl også til at indfinde sig iblandt en masse afledende ydre tumult, ødelæggelse og kaos i 2024.

Så det er rigtig fint på forhånd at være indstillet på at ville zoome ind og gribe ud efter disse energier, når de indtræffer og få noget positivt og meningsfuldt ud af dem, der kan gøre en forskel, om ikke andet så i hvert fald på et personligt plan.

(Meget mere om dette og hele 2024 følger her på hjemmesiden ved udgangen af året.)

Hav en på alle måder oplyst Skytte adventsmåned 🕯🎄⭐

Freedom Truth Light & Tina

 

© Astrolog Tina Reinhardt Hansen

 

Fuldmånen i Tvillingerne

🌕

d. 27. november

 

Mandag d. 27, indtræffer Novembers Fuldmåne, når Månen placerer sig 4°51 i Tvillingernes tegn, lige overfor Solen i Skytten.

Fuldmånen over denne akse handler om opfattelse  - og minder os om at der kan være flere forskellige måder at anskue tingene på og advarer os imod at lægge os alt for fast på noget – og tro at vi ubetinget har fundet den fulde sandhed.

Vi opfordres til at forblive åbne, nysgerrige, undersøgende og blive ved med at researche, lære nyt og udvikle os.

Da Fuldmåne tid er release tid kan det derfor være oplagt at give slip på enhver form for fastlåste og skråsikre opfattelser, især af den slags, hvor der alligevel ikke kan produceres nogle konkrete beviser.

Vi lever i en tid, hvor store dele af fundamentet krakelerer og er under forfald og hvor det tiltagende viser sig at mange officielle fortællinger om hvordan tingende og verdenen var skruet sammen slet ikke holder stik, så et åbent, fleksibelt og omstillingsparat sind er godt at være i besiddelse af eller at tilstræbe at anskaffe sig.

Tvillingerne - Skytten aksen plæderer i det hele taget for bevægelighed, ikke bare mentalt, men også ved helt bogstaveligt konstant at være i bevægelse.

Der skal ske noget. Ud at opleves.

Aksens energi er generelt let, lys, udadvendt, social og festlig - og denne Fuldmåne falder da også altid i en periode, hvor der traditionelt er ekstra gang i sociale sammenkomster, morskab og hygge.

Så efter flere måneder med temmelig intense lunationer kan den her potentielt godt føles noget mere opløftende og håbefuld.

Selvom der selvfølgelig fortsat er i ”gang i den på bagtæppet” og Fuldmånen også er kulminationen på de heftige energier, der aktiveredes ved den forgangne Nymåne.

Mandagens Fuldmåne er præcis kl. 10.16  og står op om eftermiddagen ca. kl. 15.15  og kan om skydækket vil nydes på aften-, natte- og morgenhimlen, helt frem til tirsdag formiddag ca. kl. 10.

Allerede lørdag aften kan den næsten fulde Måne i øvrigt ses stående sammen med Skyttens hersker Jupiter på aftenhimlen 🌕

Glædelig Fuldmåne 🌕

Freedom Truth Light ☮️ &❤️ Tina

© Astrolog Tina Reinhardt Hansen

 

 

Nymånen i Skorpionen  🌑♏

d. 13. November.

Efterårets formørkelsessæson er nu bag os –  undervejs formåede verdenen atter at blive endnu mere crazy, ustabil, uforsonlig og splittet end tidligere.

Efteråret har dog også velsignet os med en natur i ekstraordinær overdådig farverighed og ad den vej givet os et synligt bevis på noget af det skønne, der trods alt også er ved livet og ligeledes på at der også findes mere graciøse måder at give slip på og bane vej for nye (års)tider end det destruktive kaos, der præger verdenen i denne markante overgangsfase vi  pt. befinder os i.

Næste lunation, novembers Nymåne, er nu på trapperne og kan grundet placering og aspekter nærmest matche formørkelserne i energimæssig intensitet.

Mandag formiddag forenes Månen med Solen, 20°43 Skorpionen, hvorved den forgangne Månecyklus – der bød på to formørkelser - får sin ende og en ny tager sin begyndelse.

Skorpionens gamle hersker Mars står sammen med begge himmellys og Skorpionens – i forvejen intense - energi vil derfor trænge EKSTRA stærkt igennem under Nymånen.

Alle, der vælger at tune ind kan få adgang til Skorpionens power og særlige evne til at konfrontere både det ydre og indre Mørke; bringe dæmonerne frem i Lyset, for derefter at opleve dem enten opløse sig helt eller forvandle sig til noget andet.

Med Skorpion energien kan du også skære helt ind til benet, komme helt ind til kernen; til den del af dig, der består uanset, hvad der foregår og måtte ændre sig omkring dig - med andre ord, den udødelige, uforgængelige og uendelige del af dig selv.

Med forbindelsen til - eller endnu bedre identifikationen med - denne inderste kerne, for det er jo den, du vitterlig ER - følger også en vished om, at du altid vil kunne rejse dig igen, efter svære perioder med turbulens, forandring, modgang, tab og Mørke.

 

Oplagte tiltag under Nymånen i Skorpionen kan bl.a. være:

- Alt, hvad der bringer dig i nærmere samklang med ovennævnte indre kerne og tættere på forståelsen af at det er den, du reelt er og altid vil være.

- Alt, vedr. sjælepartnere, sjælevenner og sjælefamilie, (altså den slags relationer hvor du relaterer fra din inderste kerne til den anden parts ditto).

- Afdøde; kontakt med eller at mindes og æres.

- At skabe mere plads i dit liv til at gøre det, du virkelig brænder for - til din passion.

- At indtage din personlige power og bruge den konstruktivt.

- Alt, vedrørende din seksualitet.

- Alt, der handler om at opklare, afsløre, afdække og belyse hvad der foregår af fordækte ting og sager i ly af mørket.

 

Ikke nok med at Skorpionens gamle hersker Mars står sammen med Solen og Månen, under Nymånen de står også alle tre LIGE overfor Uranus i Tyren  - en yderst heftig eksplosiv cocktail, som det er svært at forestille sig vil udmønte sig i noget synderligt positivt i den ydre kollektive verden. 

Men Uranus kan jo byde på overraskelser, så det kunne selvfølgelig komme som en positiv overraskelse, hvis det var.

Men der er nok større chancer for at dette aspekt vil bringe yderligere ustabilitet, turbulens, chok, øget konflikt og uro, flere blodsudgydelser, mere død og ulykke, samt fokus på makabre og dystre sager.

Via Uranus’  placering i Tyren får vi også den anden side af Tyr/Skorpion aksen aktiveret, så  jorden kan komme til at skælve, bogstaveligt eller i overført betydning, økonomisk ustabilitet/crash kan forekomme og værdikampe intensiveres, issues omkring fødevarer og basale ressourcer kan komme op at vende. Vand, ligeså via Skorpionen; (både som drikkevand og hvad regn, oversvømmelser og begivenheder på havet angår.)

Dette gælder hele den Månecyklus, der skydes i gang mandag og varer frem til næste Nymåne i December, som også er den periode, hvori USA’s Pluto returns præcise fase skal afrundes

Pluto er Skorpionens anden hersker og udover at den pt. udløser verdens hidtidige supermagts Pluto, så er den jo som bekendt også i gang med et tegnskifte fra Stenbukken til Vandbæreren og den overgangsfase går ikke stille af sig.

Verdenen er under massiv forandring og vi er nød til at finde måder at kunne være i det på.

På det personlige plan er der nok bedre muligheder for at bruge disse heftige energier til noget konstruktivt.

For dig, som måtte ønske større forandringer af en art og som er villig til at vove noget og gøre noget helt andet end du plejer kan denne Nymånes energi være lige netop det push, der skal til for at skabe dyb omsiggribende transformation og frigørelse samt en ny kraftfuld begyndelse for dig.

Et evt. ønske om at bevare status quo har ikke særlig gode odds i disse tider – og hvis dét opleves som skræmmende kan det netop være behjælpeligt at opsøge det uforgængelige og lade dig inspirere af naturens faste rytme og førnævnte graciøsitet i forhold til at give slip og danne vej for det nye og næste.

Skorpionen repræsenterer det mørke efterår, hvor naturen efter at have udfoldet sig i de smukkeste farver lige til det allersidste ser ud til at dø, men i det skjulte fortsætter livet og gør sig klar til en genfødsel og en ny form og før eller siden når vi altid igen hen til Tyrens lyse, grønne, frodige og livfulde forårsperiode.

Det kan overføres til alle andre planer og jo mere der stoles på denne proces og rytme jo lettere bliver meget at håndtere.

Nymånen er præcis mandag formiddag kl. 10.27 og der kan arbejdes med og findes styrke i energien hele dagen.

God weekend & glædelig Skorpion Nymåne 🌑♏

Freedom Truth Light & Tina

© Astrolog Tina Reinhardt Hansen

 

Formørkelsessæson

Oktober – start november 2023

Energierne kan vist generelt ikke just siges at være særligt rolige eller stabile, men nu går vi så  ydermere ind i efterårets Formørkelsessæson, der sætter energimæssigt ind omkring 10 dage før den første formørkelse finder sted.

Formørkelsessæsoner er gerne akkompagneret af en temmelig aparte fornemmelse af surrealisme og der kan derfor forventes yderligere eskalering, både energimæssigt og begivenhedsmæssigt.

Formørkelser er nemlig ekstremt kraftfulde energiportaler, der samtidig udpeger vigtige højaktuelle fokuspunkter og temaer, som vi alle er nødt til at forholde os til, både kollektivt og individuelt, der kan have effekt og konsekvenser et godt stykke tid ud i fremtiden, nogle gange i årevis.

Denne Formørkelsessæson består af to formørkelser; en Ringformet Solformørkelse ved Nymånen i Vægten d. 14. oktober og en Delvis Måneformørkelse, ved Fuldmånen i Tyren d. 28. oktober.

Den delvise Måneformørkelse vil være synlig herhjemme, i modsætning til Solformørkelsen, men begge vil naturligvis være energimæssigt til stede

Måneformørkelsen er 7. og sidste af en serie formørkelser over Tyr/Skorpion aksen, vi har haft siden efteråret 2021.

Siden Formørkelserne over denne akse, kendt som ressource aksen, begyndte, må aksens temaer da også siges at være blevet særdeles højaktuelle og allestedsnærværende:

Økonomi, valutaer, priser, betalingsformer, rådighedsbeløb. Energi & energikilder. Landbrug, fødevarer, basale ressourcer og forsyning. Personlige værdier og ejendom. Fælles ressourcer, omfordeling. Omvæltninger.  Magt, magtbegær, magtmisbrug, grådighed og korruption. Kontroltiltag. Hemmelige, skjulte og dystre agendaer der udfolder sig.  Masse psykologi, manipulation, social engineering. En mørk, dæmonisk underverden, der kommer frem i lyset/manifesterer sig. Liv og død – mord og mordsager.  Sex(misbrug). Afsløringer. Transformation. Genfødsel.

Under denne Formørkelsessæson vil vi uden tvivl se videreudvikling og nye twists, hvad rigtig mange af disse ovennævnte Tyr/Skorpion temaer angår.

Formørkelsen foregår i Tyren, men eftersom Mars også her i oktober udløser et par af de tidligere Solformørkelser, der bl.a. fandt sted i Skorpionen, ser vi altså begge sider af aksen aktiveret og dermed kan alle de ovennævnte temaer potentielt komme i spil.

Samtidig gør Skorpionens hersker Pluto sig i den grad også bemærket, ved at stoppe op, synkront med starten på Formørkelsessæsonen og så gå direkte 3 dage før den første formørkelse. Pluto stopper op og skifter retning hvert år, men det er ikke hvert år, at Pluto er i gang med et markant tegnskifte og nu for alvor skal gøre op med store Stenbuk områder som: autoriteter, myndigheder, regeringer, diverse systemer og væsener, det offentlige, erhvervslivet, store firmaer og arbejdsmarkedet og arbejdslivet.

Pluto spænder også atter Måneknuderne hårdt op under formørkelserne – så det bliver uden tvivl en stærkt skæbnebetonet og afgørende periode.

Samtidig peaker USA’s famøse Pluto return, der finder sted på landets værdi og økonomiområde og er foregået overlappende med denne serie af formørkelser, også en sidste gang.

Alt i alt er der altså lagt i kakkelovnen til en max intens periode og uden tvivl også begivenhedsrig.

Så det er måske meget godt at tænke lidt over hvor meget der skal proppes i kalenderen, den kommende måneds tid og så vidt mulig, hvem man omgås osv. for at beskytte sig selv energimæssigt, selvfølgelig især på og lige omkring formørkelsesdagene – også i forhold til at kunne bruge energierne mere konstruktivt og skabe positive forandringer – for forandringer er tydeligvis uundgåelige, så er det bare hvilke slags...

Det vil være forskelligt fra individ til individ hvad der virker, nogle vil have brug for mere tid alene og afskærmning, andre at samles med specifikke andre. Men det under alle omstændigheder godt at være lidt forberedt på at det ikke bare bliver business as usual.

Solformørkelsen d. 14 er nr. 2 af en serie på 6 formørkelser over Vædder/Vægt aksen, der startede i foråret og varer frem til foråret 2025 – og den første i Vægten.

Mars udløser dog også forårets formørkelse i Vædderen her i starten af formørkelsessæsonen Så igen får vi altså begge sider af aksen aktiveret her i oktober og det hele kan potentielt spille sammen.

Vædder/Vægtaksen omhandler:

Aktivitet, handling, nye initiativer og pionerånd. Sport & sportsfolk. Konflikt, ophedede temperamenter, aggressive handlinger, krig, blodsudgydelser, militær, militæroperationer, våben og våbenindustri. (Kald på) Fred & fredsforhandlinger, diplomati og kompromis. (U)Retfærdighed. Samarbejde og alliancer, der indgås eller brydes. Partnerskaber, parforhold; fokus, indgåelse/brud. Afslapning, nydelse. Kunst og æstetik. Stræben efter harmoni og balance.

Vi går endnu mere i dybden med hver enkelt formørkelse, herunder også deres indflydelse på det personlige plan og hvordan de heftige energier bedst bruges konstruktivt og positivt, op til hver enkelt formørkelse. Ovenfor. So stay tuned 😊

Her og nu er det bare vigtigt at holde sig for øje, at tiden under en Formørkelsessæson godt kan føles som om at den ”opfører sig anderledes”, den kan både speede op, således, at ting pludselig kan udvikle sig/ændre sig enormt hurtigt, tiden kan også nærmest stå stille, ja ligefrem ophæves og tematikker kan knytte begivenheder sammen over meget lang tid, via mystiske røde tråde og links til tidligere formørkelser årtier tilbage – såvel som frem i tiden.

Det er altså på mange måder en tid, der adskiller sig fra andre perioder af året og  kan, som nævnt,  være meget skæbnebetonet.

Det er også en tid, hvor du kan modtage vigtige budskaber, hints, guidance og klarhed om din videre udviklingsvej, så sørg for at have antennerne ude og ikke at lade dig aflede al for meget herfra af ydre kaos, drama og intriger.

Kom godt ind i Formørkelsessæsonen og gn. Plutos standstill.

Freedom Truth Light ☮️ &❤️ Tina

© Astrolog Tina Reinhardt Hansen

 

Ny - & Fuldmåne generelt

 

I løbet af et år, har vi et par gange, hvor vi traditionelt stopper op, gør status, siger farvel til det forgangne og starter op på noget nyt, med dertilhørende forhåbninger og mål. Nemlig når vi tager hul på et nyt kalenderår i januar og når vi selv fylder år. Både nytår og fødselsdage er baseret på Solens tilbagevenden til et bestemt punkt i Dyrekredsen.

Der findes dog også en anden cyklus, som er baseret på både Månen og Solen. Hvis vi bevidstgør os om den, får vi, i løbet af et år, langt flere muligheder for, i samspil med de herskende energier, at starte forfra, tage hul på noget nyt og til at give slip på det gamle, der ikke længere fungerer for os. Nemlig ved hhv. Ny – og Fuldmåne.

Nymånen

Ved Nymåne befinder Solen og Månen sig nøjagtig samme sted, i samme tegn. Når begge vores himmellys befinder sig i samme tegn, skaber det en enorm fokus og kraft på lige netop dette tegns kvaliteter og egenskaber, som vi alle, uanset ”stjernetegn”, kan få adgang til, hvis vi ”tuner ind” på det rette tidspunkt. Dvs. så tæt som muligt på det klokkeslæt, hvor Nymånen er præcis.

Månen er i denne fase usynlig på himlen, den har netop færdiggjort en cyklus og tager i det skjulte hul på en ny. Der ligger derfor en stærk ”Ny begyndelses – energi” omkring enhver Nymåne, som du med fordel kan gøre brug af til at starte forfra, til at genfokusere på dine hensigter, ønsker og mål, samt at planlægge fremtiden. Der findes simpelthen ikke noget bedre tidspunkt at starte noget nyt op; at begynde på en frisk. Det siges, at enhver hensigt sagt højt eller skrevet ned, ved Nymåne, bærer en enorm kraft i sig, så det er altid en god ide at tænke dig grundigt om, hvad det egentlig er, du ønsker skal manifestere sig i dit liv.

I løbet af et år kommer Solen og Månen sammen igennem hvert et tegn i Dyrekredsen og (stort set) alle livs områder (”huse”) af dit individuelle horoskop.

Hensigter der i overensstemmelse med det aktuelle tegns egenskaber vil være ekstra kraftfulde, men i princippet kan du ønske dig hvad som helst, så længe at det er i overensstemmelse med ”det højeste gode for alle involverede”.

Så tæt som muligt på det tidspunkt, hvor Nymånen er præcis*, er det fordelagtigt at åbne op, tune ind, meditere, visualisere, lave visionboards, manifestere, nedskrive mål og hensigter etc.

(*Undtagen når Månen er "void of course", altså ikke laver flere aspekter til andre planeter, mens den stadig befinder sig i tegnet. I så tilfælde er det bedst at vente til Månen er gået ind i det næste tegn. Dette er en teknisk ting, som du ikke behøver at bekymre dig yderligere om, da det i mine Nymåne updates altid vil fremgå, hvis et andet tidspunkt end det præcise Nymåne klokkeslæt er at foretrække.)

Skriv eks vis op til 10 mål og ønsker ned på en liste. Hver gang et af dem går i opfyldelse, skriver du en ny liste med de tilbageværende mål. Opdater listen ved hver Nymåne og tilføj evt. nye ting. Sørg gerne for at have en blanding af store og små ting på din liste.

Husk også at din egen aktive indsats og ageren efterfølgende er en af de vigtigste faktorer for at målene nås. Nymånens medvind holder kun, hvis du også selv gør en indsats for det og især, når du vover at agere som om at målene faktisk allerede er opnåede.

Det gælder for både Ny- og Fuldmånen, at døren til ”andre dimensioner” står mere åben, omkring det præcise tidspunkt. Der kan opnås dybe indsigter, modtages vigtige budskaber og skabes større kontakt. Der er simpelthen mere hul igennem.

Fuldmånen

Ved Fuldmåne står Solen og Månen overfor hinanden i modsatte tegn og sætter stærk fokus på både de modsætninger og den fælles akse som de to tegn tilsammen udgør.

Månen står i denne fase op, når Solen går ned og har som det tydeligt ses på himlen nu nået sit maksimale udfoldelsespotentiale.

Fuldmånen er dragende, fascinerende, smuk, mystisk og magisk.

For nogle opleves den også som både forstyrrende og forstørret; nogle kan ikke sove, nogle oplever stærke humørsvingninger, nogle mister lettere besindelsen og planlagte ting går lettere i skuddermudder.

Andre oplever Fuldmånens energi, som helt igennem fantastisk og støttende – og ser altid frem til at den indtræffer.

Det handler alt sammen om hvilke frekvenser, der tunes ind på.

Fuldmåne energien er uden tvivl langt mere velegnet til improvisation og til at lade sig rive med end til det beherskede og kontrollerede.

Tiden omkring Fuldmånen er altså særdeles oplagt til at give slip, ikke bare på dig selv, i form af at lade dig rive med, men også i form af at give slip på uønskede ting i dit liv.

Hvor du ved Nymåne bør fokusere på hvad du ønsker at manifestere og bringe ind i dit liv, handler det ved Fuldmåne om at rense ud og give slip på de ting, som måske tidligere har fungeret dig, men som nu ikke længere gør det og i stedet blot står i vejen for din trivsel og balance.

Man kunne også sige, at Nymånen har en mere Solar/yang/"maskulin" energi over sig, hvor du har særlig mulighed for at være en aktiv medskaber af dit liv, hvorimod Fuldmåne energien er mere Lunar/yin/"feminin"; tingene er mere ude af din kontrol, men du kan lade dig rive med, du kan give slip og release og du kan tage imod.

Et Fuldmåne ritual kunne være, så tæt som muligt på det præcise tidspunkt at skrive det, som du ønsker at give slip på ned på stykker af papir og derefter brænde dem af, stykke for stykke.

Har du ikke noget, du har brug for at give slip på ved en given Fuldmåne kan du også bare åbne dig op og se hvad der kommer til dig. Din modtagelighed er ekstra forhøjet på dette tidspunkt.

Og endelig er det jo oplagt at komme ud og nyde Fuldmånens skønhed og magi på aften - og nattehimlen.

Formørkelser

Hvert år er der flere formørkelser ved Ny- og Fuldmåne, som dog for de flestes vedkommende ikke er synlige for os her i Danmark, men som på et energetisk plan alligevel har stor indflydelse.

En Solformørkelse er en ekstra kraftfuld Nymåne og en Måneformørkelse en ekstra kraftfuld Fuldmåne og begge har virkning meget længere ud i fremtiden end en almindelig Ny/Fuldmåne har. Totale formørkelser er de allermest kraftfulde.

Formørkelserne er Universets måde at udpege aktuelle temaer, som vi kollektivt bør kigge nærmere på. På et personligt plan udpeges områder, der vil være særligt fokus på i dit liv det kommende stykke tid.

Ny & Fuldmåne, Formørkelser og det personlige horoskop

Den mest optimale udnyttelse af både Ny- & Fuldmåne og Formørkelses energierne er at bruge dem i forhold til dit eget horoskop.

Her er det ikke kun de pågældende aktuelle tegn, (som er fælles for alle), der inddrages, men også de helt specifikke livs områder, de befinder sig i (som varierer fra menneske til menneske) og de planeter i dit fødselshoroskop, de evt. udløser.

Hermed bliver det på en helt individuel og unik måde, at du kan samarbejde med energien fra vores to himmellys; Solen og Månen.

I løbet af et år kommer du hele vejen rundt i alle områderne af dit liv og i løbet af et helt liv, vil det være forskellige planeter i dit horoskop, der udløses.

© Astrolog Tina Reinhardt Hansen

 

 

 

Tilbage til forsiden