Ny tidsånd i støbeskeen: Plutos tegnskifte 2023 -2024

 

I anledning af Plutos første indtræden i Vandbæreren, i foråret 2023 - og det medhørende omfattende skift i tidsånden, der hen ad vejen kommer til at påvirke os alle - er her samlet flere updates fyldt med informationer om netop Plutos tegnskifte, herunder tidligere erfaringer og hvordan denne overgang bedst håndteres.

 

Under sit ophold i Vandbæreren kan Pluto i 2030 fejre sin 100 års fødselsdag i vores bevidsthed.

Pluto – og dens transformerende energi - har altså været med os i over en menneskealder nu, så måske er det ved at være på tide, at vi ikke bare blindt lader os føre rundt i manegen længere 😉

 

Pluto bevæger sig med forskellig hastighed og er nu nået hen til den del af Dyrekredsen, hvor den tilbringer flere årtier i et tegn, så der går dermed også lang tid inden Pluto næste gang når over i det sidste dekanat (tredjedel) af tegnet, her Vandbæreren, hvor vi, ud fra fortidens og nutidens erfaringer, kan konstatere at tingene gerne bevæger sig meget langt ud i ekstremerne af det, det pågældende tegn repræsenterer.

 

Uanset hvordan vi kollektivt udvikler os bevidsthedsmæssigt, i tiden frem til da, har vi som enkeltindivider i hvert fald mulighed for at koble os mere af de her ekstreme plutoniske pendul udsving og dermed også klare os langt bedre igennem de turbulente tider, hvor Pluto skifter tegn (eller indgår i store aspekter.)

 

Lærte du det ikke, ved nogle af de forrige tegnskifte (i 2008 og inden da i midt 90erne, start 80erne & start 70’erne osv.), har du nu muligheden her i 2023 og 2024.

 

Da Pluto bevæger sig frem og tilbage mellem Vandbæreren og Stenbukken spænder tegnskiftet nemlig over resten af 2023 og 2024.

 

God læselyst 😊

 

Freedom Truth Light & Tina

 

Marts 2023

Opdateret i juni 2023.

 

 

Fra Efteråret 2021:

 

”Pluto bringer os kollektivt altid ud i ekstremerne af det tegn, den befinder sig i – og når den er nået hen mod slutningen af tegnet, ja, så bliver det altså let virkelig ekstremt; så langt ude, at det bliver et spørgsmål om tid, førend at tilstanden ikke kan opretholdes meget længere.

 

Da Pluto var i slutningen af forrige tegn; Skytten, var der vild forbrugsfest og en naiv tro på evig vækst, alt kunne ikke blive stort eller dyrt nok, hvad end det drejede sig om rejser, samtalekøkkener el. a. – og banken lånte mere end gerne ud til det hele – ja, opfordrede nærmest til det.

 

Positiv psykologi gennemsyrede alt; den kollektive fortælling var, at alt kun gik en vej; op ad, op ad op ad, hele tiden på vej mod noget endnu større og bedre, alt var en gave og jo, træerne voksede bestemt ind i himlen.

 

Enkelte vise stemmer, der forsøgte at gøre opmærksom på, at evig vækst var utopi og at det her altså ikke kunne blive ved for evigt – såvel som paradokset i, at mens positiv psykologi og tænkning blev kørt helt ud på overdrevet, så havde der aldrig været flere mennesker, der gik ned med stress eller måtte medicineres for depression og angst – blev enten latterliggjort eller ignoreret af øvrige både såkaldte eksperter og den generelle befolkning.

 

Indtil BANG!!! – så skiftede Pluto tegn og så ramte vi kollektivt muren, med finanskrisen – og måtte lære på den hårde måde at jo, der ER altså grænser og efter det har gået opad, opad, opad, så går det også uundgåeligt nedad igen.

 

I starten handlede det om at blive mere realistiske, hvilket bestemt var sundt og tiltrængt.

 

Hen ad vejen, mens Pluto kom længere ind i Stenbukken, begyndte værdierne også at ændre sig; genbrug, bæredygtighed og downsizing blev nu decideret trendy og noget, der skulle efterstræbes.

 

Da Pluto nåede over i sidste 3. del af tegnet nåede vi så til den mere ekstreme afdeling.

 

Hvor det under Plutos ophold i sidste 3. del af Skytten var mere end velset at prale af store og dyre verdensomspændende rejser og gerne så mange af dem, som muligt, skal vi nu nærmest have dårlig samvittighed, hvis vi bare overvejer at sætte os op i et fly…hvis der altså ikke er endnu en lockdown i gang, så flyene slet ikke letter og vi kun må bevæge os udenfor eget hjem, under stærkt restriktive forhold.

 

Fra frie rammer til at kunne boltre os over hele verdenen, udelukkende for vores egen fornøjelses skyld, uden tanker for evt. konsekvenser, til lukkede grænser og den totale, restriktive micro managing af vores liv, der tangerer indespærring.

 

Fra kollektiv naiv overoptimisme til kulsort pessimisme og dødsangst.

 

Ja, sådan får Pluto pendulet til at svinge mellem polariteten i tegnene, der følger hinanden.

 

Lærdommen ligger selvfølgelig i, ikke at lade sig rive med af denne ekstremisme eller lade sig forføre af dem, der agerer talerør for den – heller ikke selv om de oftest består af nogle, du sikkert er blevet opdraget til netop at skulle lytte på og sætte din lid til.

 

Nu var det ikke alle, der deltog i forbrugsfesten dengang, dels var det ikke alle, der havde fede friværdier at fyre af, men det var heller ikke alle, der fandt nogen værdi i dette overforbrug eller følte trang til at gøre, som alle andre – for dem blev overgangen væsentlig mindre brat.

 

Andre blev selvsagt tvunget til at sænke forbruget en hel del, da muren ramte, men blev ellers ikke dybere berørt, på nogen skadelig vis.

 

Og så var der dem, der VIRKELIG kom i klemme og nærmest fik deres liv ødelagt, da ”eksperternes” udsagn om, at der ikke var nogle tegn på, at vækstkurven nogensinde ville knække viste sig at være løgn.

For hvem indsigten om, at bankrådgiveren altså ikke sad der udelukkende for deres skyld – og at deres ”rådgivning” faktisk kunne være direkte vildledning samt, at der fandtes dem, der direkte spekulerede i andres ulykke – blev en yderst bitter pille at sluge.

 

Ligesom nogle af dem, der havde været lagt deres skrøbelige psyke i hænderne på diverse behandlere, der påstod, at man kunne komme sig over selv de dybeste traumer, ved blot at tænke positivt, måtte indse at den fulde indsigt i den menneskelige psyke nok ikke havde været til stede – og i nogle tilfælde havde gjort mere skade end gavn.

 

Der var store samfundsmæssige konsekvenser ved det hele, ingen gik helt fri – og for mange enkelt individer også en meget dyr pris at betale.

 

Hvis vi overfører et lignende  scenario til nu og de kommende år; så endte folk dengang med at føle sig stærkt vildledt af bl.a. diverse vækst guruer, bankrådgivere og finansielle eksperter.

 

Stenbukken repræsenterer i stedet stat, regeringer, myndigheder og Big Business.

 

Og de næste år vil vise, i hvilken grad folk, der blindt har fulgt deres ”rådgivning” og diktater vil føle sig vildledt – og hvor store konsekvenserne og hvor dyr prisen bliver denne gang. ”…

 

Efteråret 2022:

 

”Plutos transit i Stenbukken startede med økonomi og ender også med det.

 

Da Pluto i sin tid gik ind i Stenbukken i 2008 blev det med ét økonomiske krisetider, hvilket var en astrologisk selvfølgelighed af de helt store – men tilsyneladende en overraskelse for de fleste ”økonomiske eksperter”.

 

På et eller andet tidspunkt siden da er der så opstået en fortælling om, at vi – både herhjemme og i  mange andre lande – havde genoparbejdet en rigtig  ”stærk og sund økonomi”, der endda for nyligt kunne modstå virkelige voldsomme ting som gentagne nedlukninger, hjælpepakker og dertilhørende bizarheder, som at sunde & raske mennesker konstant skulle have stukket vatpinde i diverse kropsåbninger, alt sammen til et fuldstændigt uhyrligt beløb. Men regningen skulle vi da slet ikke tænke på.

 

Men den slags fortællinger, uden hold i virkeligheden, har altså en udløbsdato – og uret tikker meget højt nu, the deadline is close, very close…

 

Hverken Stenbukken eller Pluto repræsenterer energier, der på NOGEN måder belønner udsættelse af regninger, der skal betales, ansvarsfralæggelse eller fake, oppustede, finpolerede facader.

 

Økonomien har IKKE på noget tidspunkt været hverken stærk eller sund, for det hele er bygget på lånte fjer og luftkasteller – hvilket den i øvrigt også var forinden, men de seneste år har det dog nået uhørte højder, hvorfra der nu ikke er nogen end vej end crash boom bang.

 

Noget af det, som der vil opleves fra nu af og nogle af de uden tvivl ubehagelige udmeldinger vi garanteret vil få undervejs, kunne vi lige så godt have fået at vide og have håndteret for 12 -14 år siden – eller i hvert fald være begyndt på det dengang og klaret undervejs, men det fik og gjorde vi så ikke.

 

Så der venter altså både noget af et realitetstjek og giga payback forude.

 

Med andre ord, det som vi egentlig har haft ca. 14 år til at deale med, må nu i stedet afklares på de næste ca. 14 måneder – dermed kan du nok også regne ud at heftigheden af måden det kommer til at ske på kan ganges med 10!

 

Denne udsættelse af det uundgåelige har selvfølgelig givet nogle in the know mulighed for at forsøge at positionere sig på mest lukrativ vis forinden, helt ligeglad med hvad det indebærer for alle andre, når der trykkes på knappen – meeen det er nu slet heller ikke sikkert, at Pluto energien bare tillader den manøvre, for Stenbukkens tegn repræsenterer såmænd også den lille procentdel på ”toppen”, der hidtil har skummet fløden af 2020ernes krise (og så mange andre kriser før da) og nu er det jo så clean up time!

 

Det med udløbsdatoen gælder også mange andre samfundsinstitutioner og strukturer.

 

Pluto har undervejs synliggjort utrolig meget mørke, dysfunktion, inkompetence og forsøgt at råbe os op:

 

Se korruptionen og magtmisbruget i politik, i bankvæsenet, hos skat og diverse andre myndigheder og væsener som f.eks. ”sundhedsvæsenet”, i medicinal industrien, i energifirmaer osv. osv.

 

Se hvordan de yngste behandles, når de overlades til institutioner med alt for mange børn og for få voksne, mens mor og far skal på arbejde, se hvordan børn i skolerne med vidt forskellige behov stuves sammen i større og større klasser, uden tid til den enkelte, se hvordan de ældste, der har betalt skat hele deres liv, behandles, se hvordan fysisk og psykisk syge behandles – eller ikke behandles – se, hvad der foregår på jobcentrene, på arbejdsmarkedet generelt, med ledelsesstilen og strukturen og hvad det hele afstedkommer.

 

Det er jo ikke fordi vi ikke undervejs er blevet gjort opmærksomme på at noget er rygende galt, i form af både egne erfaringer, diverse afsløringer, skandaler, opråb og synlig mistrivsel plus det faktum at færre og færre ønsker at arbejde mange af disse steder – men der er stadig ikke blevet ændret på noget, så det virkelig batter noget.

 

Men nu kommer der så ændringer -  omvæltninger – af en eller anden art, fordi vi med Pluto energien når  til the point of no return

 

Og fordi så meget bare er blevet skubbet foran os, bliver det på den ramlende og mere brutale måde.

 

Alle bliver berørt af det. Nogen dog mere end andre og jo mere tilknyttet man er til det gamle system, jo sværere bliver det.

 

Men der er også selvfølgelig også  muligheder i alt det her.

 

For der er også mange, der længe har gået rundt med visioner, drømme, ideer og forestillinger om en hel anden slags verden og en hel anden måde at bygge det hele op på.

 

Og snart vil chancen komme for at sætte alt dette i spil, for ud af ruinerne af det gamle vil og skal noget nyt opstå og det er dem, der formår at holde fokus, der primært vil afgøre hvordan det nye kommer til at udforme sig.

 

Det gælder altså som aldrig før om at holde fast i fremtidsvisioner og drømme og så vidt muligt også begynde at udleve dem.

 

Stenbukken handler på et højere plan om ens højere livsformål, som enhver sjæl har.

 

Pluto har så i den henseende rollen at skære alt det udenoms væk, for at du kan nå ind til kernen og blive bevidst om, hvad du er her for at både udføre og lære, så du bedre kan sætte din tid, energi og fokus ind lige præcis dér.

 

Så det er rigtig godt at gøre dig nogle forestillinger om hvad du ville bruge din tid og energi til, hvis du var fri til at gøre lige, hvad du havde lyst til.  Hvad kalder på dig og din sjæl?

 

For det er deri at potentialet for en ny gylden tidsalder reelt ligger.”

 

 

Årsskiftet 2022/23:

 

”Et par dage efter Forårsjævndøgnet i marts træder Pluto for første gang indenfor i Vandbæreren, hvor den vil opholde sig et par måneder, hvorefter den returnerer til Stenbukken i juni og forbliver der frem til januar ’24.

 

2023 er derfor noget af et overgangsår.

 

Det er gerne lidt af et chok for flertallet, når Pluto skifter tegn.

 

Pluto har nemlig et meget stærkt greb over masserne, da den er en af de primære repræsentanter for den til enhver tid gældende zeitgeist og samtidig står for massepsykologi.

 

Hen mod den sidste del af sin transit gennem et tegn, som nu i Stenbukken, (hvor den har været siden 2008), tager Pluto os kollektivt HELT ud i ekstremerne af det, tegnet står for, inden vi så ”pludselig” rammer muren og et markant og transformerende energiskifte finder sted og en ny modsatrettet trend sætter ind, her i form af Vandbærer energien.

 

Der vil dog være mange, som har identificeret sig fuldstændig med den levevis eller den fortælling, den foregående transit har repræsenteret eller budt på, der ikke bare sådan lige kan ryste den af sig igen, når energiskiftet sker og derfor kan være i vildrede et godt stykke tid.

 

Nogle vil højst sandsynlig også føle sig decideret vildledt og bedraget, da Pluto har det med at føre os ud i nogle temmelig mørke krinkelkroge – og kan som følge heraf være havnet i gevaldige problemer, der vil tage sin tid at komme sig ovenpå.

 

Som individ kan du dog gøre det lettere for dig selv ved at begynde at forberede dig mentalt på et snarligt sporskifte, når du nu bliver gjort opmærksom på, at det kommer til at ske.

 

Hvis du er meget autoritetstro af natur, kan det her skifte især blive en omvæltende oplevelse.

 

Der vil selvfølgelig også være nogle fremtidige wayshowers, der længe har stået på spring for at gå foran ind i den nye tid og energi.

 

Jeg gætter på, at en hel del af jer, der læser dette er i den kategori. Astrologi er jo trods alt en Vandbærer disciplin 😊

 

Til enhver tid vil der være nogle, der går imod strømmen, som har nogle andre værdier end den fremherskende tidsånd.

 

Som ikke bare følger blindt med Pluto pendulets sving ud i ekstremerne, (tiltagende i det sidste dekanat af det pågældende tegn, her senest: 2018 -2023).

 

Nogle vil ovenikøbet også have et naturligt tilhørsforhold til det tegn, der følger efter, her Vandbæreren – og dets kvaliteter og egenskaber og derfor i forvejen allerede leve dele af deres liv ud fra disse og derfor med erfaring kunne agere reelle repræsentanter og positive rollemodeller herfor.

 

(Her menes bestemt ikke kun dem, som er Vandbærer af ”stjernetegn”, men alle med vigtige placeringer i tegnet, såvel som i 11. hus og/eller har forbindelser fra Uranus til deres personlige planeter. Så kan derfor lige så vel være f. eks en Stenbuk).

 

Det stærke influx af ny energi, der kommer i forbindelse med Plutos tegnskifte i 2023 & ’24 vil bestå af:

 

Opvågning, frihed, sandhed, fritænkning, oprør, måske endda revolution.

 

Lige rettigheder for alle, men med plads til forskelligheder og originalitet.

 

En fladere struktur, uden topstyring.

 

Fællesskab baseret på ligesind og interesser.

 

Alternative metoder og leveformer.

 

Derudover kommer der fokus på alt, der befinder sig i himlen/rummet, samt teknologi og fri energi.

 

Det er dog vigtigt at huske på, at det kun er 2,5 måned ud af 2023’s 12 måneder, at Pluto vil kigge indenfor i Vandbæreren.

 

Så det kommer nok ikke bare HELT op at flyve endnu i 2023, da vi er slet ikke færdige med at deale med Plutos Stenbuk transit, men der kan tages nogle vigtige skridt, som hidtil ikke har været mulige.

 

Du vil kunne bruge af det influx af Vandbærer energi, der kommer nogle måneder til at klargøre dig til start 2024, hvor det for alvor ruller eller til at forstærke og give et skub til noget, du måske allerede er i gang med eller ønsker at igangsætte, der indeholder Vandbærer kvaliteter.

 

Der kan også være nogle ting, der bliver lettere at få overblik over, efter at en anden energi midlertidigt har givet noget distance til nuværende suppedas.

 

Samtidig kan energiinfluxet selvfølgelig bruges som styrke og medvind til at holde fast i friheden og sandheden, no matter what.

 

Lige præcis denne overgangsfase vil nemlig uundgåeligt skabe enorm ængstelse blandt visse – og desperationen kan derfor også blive større end den allerede har været og dermed også potentielt farligere.

 

For når vi når helt til slutningen af Plutos ophold i Stenbukken vil det være blevet uomtvistelig synliggjort, hvor lavt klassiske Stenbuk repræsentanter som stat, regeringer, myndigheder, autoriteter, store firmaer og ”toppen af samfundet” egentlig var villige til at synke – og meget af deres magtgreb, vil som følge heraf ikke kunne opretholdes længere.

 

Det er nemlig det Pluto energien gør; synliggør mørket, korruptionen, magtmisbruget, det ulevedygtige, så vi får mulighed for at rydde ud i det og/eller fjerne vores energi fra det.

 

Derefter introducerer Pluto et modsvar i form af Vandbærer energien, der som nævnt repræsenterer frihed og en fladere struktur, hvor alle er lige, men forskellige og med respekt for den forskellighed.

 

For magtbegærlige væsener, der gerne vil fortsætte med at være i kontrol, topstyre, skumme fløden og suge af andres energi er alt dette selvfølgelig intet mindre end et mareridt.

 

Derfor kunne nogle deriblandt nok godt føle sig fristede til lynhurtigt at installere et system, der skal forsøge at forhindre, at vi overhoved når dertil.

 

Da ”reglerne” for denne verden nu engang er sådan, at det skal foregå inden for rammerne af de til enhver tid fremherskende energier, er det jo oplagt at bruge en twisted udgave af Vandbærerens relation til teknologi, internettet og alt digitalt– og ad den vej forsøge at indføre et tyrannisk digitalt overvågningssystem, der tager den sidste rest frihed fra folk, INDEN den nye energi er braget så meget igennem, at en stor del af menneskeheden er brudt ud af de strammende lænker og ikke kan indfanges igen – det vil altså sige, at det skal forsøges indført i løbet af 2023.

 

 (Slår alt andet fejl kan ”truslen fra rummet” selvfølgelig også sættes ind, som distraktion, med Pluto i Vandbæreren 😉 )

 

Selvom friheden under Plutos 20 årige transit gn. Vandbæreren ikke vil kunne holdes nede for evigt, behøver vi VIRKELIG ikke flere problematikker, vi skal have rodet os ud af, efter alt det, vi allerede kollektivt har fået rodet os ud i, de seneste år.

 

Så lad os nu lige lade vær med at bare at glide med på noget, som måske kan lyde let og bekvemt her og nu, men tænk grundigt igennem hvad implikationerne af det egentlig er.

Vær især varsom overfor alt, der præsenteres som den ENESTE løsning, uden mulighed for alternativer.

Der vil nemlig ALTID være alternative muligheder, under den rene Vandbærer energi.

 

Det være sig digitale, programmérbare valutaer, som eneste betalingsoption.

 

Digitalt id, som eneste måde at identificere sig på. Social credit scores, som den eneste måde at fordele ressourcer på etc.

 

Vær ligeledes ekstrem varsom med at lade (mere) ukendt teknologi entrere din krop.

 

Hvad end der måtte komme af teknologiske vidundere eller monstre, de kommende år, må det i hvert fald altid stå enhver frit for om de vil benytte sig af det eller ej – og der skal derfor også helt legalt altid være alternativer.

 

Formår vi at holde fast i det reelle frie valg og alternative options i 2023, kan det ikke gå helt galt.”

 

Forår 2023:

 

”Plutos tegnskifte er enorm vigtige, da Pluto er en af de mest fremtrædende energier, der beskriver den til enhver tid gældende tidsånd – og med et nyt tegn, opstår der dermed også en hel ny zeitgeist, som kommer til at påvirke os alle.

 

Noget af det som Plutos mangeårige transit i Vandbæreren potentielt vil introducere, først som et modspil til dens forgangne tid i Stenbukken, typisk først set blandt dem, der har en særlig rolle som wayshowers for den nye tid, men sidenhen også som noget, der vil blive mere og mere alment udbredt blandt alle, er følgende:

 

Først og fremmest; FRIHED.

 

En fladere struktur – frigørelse/ frisættelse fra dikterende, styrende og kontrollerende overhoveder og deres micro managing.

 

At kunne tænke og agere selvstændigt, selv sætte rammerne, at kunne tænke ud af boksen og udtrykke sig frit bliver dermed mere eftertragtet og velset.

 

Fritænkning, systemkritik og at stille spørgsmål ved magthavere og autoriteters gøren og laden, såvel som det reelle behov for deres eksistens vil vinde mere frem og ses som en nødvendighed.

 

Hvem ved, måske bliver ”Sølvpapirshatten” ligefrem en del af modebilledet 😉

 

En ny oplysningstid, hvor væsentlig skjult, tilbageholdt eller fordrejet viden, hvis sande form kun har været forbeholdt de få, spredes ud blandt flere og flere og bliver alment kendt.

 

Det samme kan gælde diverse privilegier.

 

Der kommer nemlig større fokus på lige rettigheder for alle.

 

Lighed, men med plads til forskellighed og originalitet. Det originale og at turde gå sine egne veje, ophøjes.

 

Fællesskab baseret på ligesindede og interessefæller, kindred spirits med samme værdier og visioner for fremtiden, vil vinde mere frem.

 

Alternativ livsstil, metoder og behandling, hvoraf noget kan gå fra at være fringe til at vinde mere indpas all over.

Det vil også sige, at noget af det, som egentlig var det oprindelige igen kan blive opfattet som sådan, i stedet for noget ”alternativt”.

 

Nye opfindelser og ny revolutionerende teknologi introduceres.

 

Ændringer af internettet, som vi kender det i dag.

 

Hacking, omfattende nedbrud.

 

Issues vedrørende elektricitet og strømforsyning. Ændring af energiforsyning i det hele taget. Fri energi er muligt hen ad vejen.

 

Himlen, rummet og alt hvad der findes – og ikke findes – deroppe/derude kommer også mere i fokus.

 

Ændring af/udvidelse af forståelsen af/teorier om himmel/rum/kosmos/Universet.

 

Kontakt med andre livsformer, nyopdagede himmellegemer eller sjældne himmellegemer, der returnerer, indkommende energi; vilde Solstorme eller andre former for indkommende kosmiske energibølger er alt sammen muligt i løbet af de næste årtier.

 

Dem, der forsøger at fastholde den ledelsesstil, vi har oplevet de seneste år, vil uden tvivl blive mødt med en hel del protest og modstand, såvel som:

 

Oprør, strejker, demonstrationer, social uro, potentiel revolution og afsættelse.

 

 For dem, som gerne vil beholde magten og fortsætte med at skumme fløden og suge af andres energi er denne transit uden tvivl noget sværere at få til at arbejde for sig end den forgangne.

 

Men til gengæld har dem på ”toppen af pyramiden” selvfølgelig også længe vidst at denne tid kom og har haft mulighed for at forberede sig…

 

Deres ”bedste kort” – og altså det, alle vi andre skal være særdeles varsomme overfor – er misbrug af ny teknologi, der kan fører til et digitalt overvågningstyranni og helvede, der er ALT ANDET end frit for os.

 

Digitale valutaer som eneste betalings option, digitalt id som eneste måde at identificere sig på, udbredelsen af social credit score og så det hele kombineret i en yderst uskøn blanding.

 

Såvel som forsøg på at forføre mennesker mere over i at gøre sig afhængige af -og i sidste ende koble sig til og forenes med – kunstig intelligens og dermed faktisk stoppe med at være mennesker, med frie sjæle.

 

Samt diverse tiltag, der på overfladen ser ud til at handle om at udligne forskelle og uretfærdigheder, men bag facaden i virkeligheden gør det stik modsatte.

 

Derudover kan oprør orkestreres/ provokeres eller organisk opståede kan infiltreres for at fremme egne agendaer, aflede fra andet eller skabe så meget kaos og uro, at folk til sidst tryglende efterspørger, at der bliver slået ned ”oppefra”, hvorved vi jo så selv vil have bedt om fortsat at blive styret med hård hånd.

 

Og så er der selvfølgelig den længe ventede fake alien invasion eller alternativt et fake farligt indkommende himmellegeme , som kan sættes ind, hvis alt andet fejler.

 

Det gælder altså om at holde tungen lige i munden, den kommende tid og de kommende år,  inden man enten jubler eller græder over, hvad som tilsyneladende hænder eller udmeldes.

 

Vandbærerens force er dens evne til at hæve sig op over en given situation og deroppefra betragte den mere objektivt og dermed kunne danne sig og bevare overblikket. Det bliver vigtige egenskaber.

 

Fordi meget af det, der kommer til at ske kan være både organisk opstået og ægte, såvel som fake.

 

Og selvsamme begivenhed eller situation kan have vidt forskelligt udkomme, der ikke bare kan tages for givet fra start af.

 

F.eks. kan noget, der ses på himlen, som nævnt, være ægte eller fake. Et oprør kan være ægte eller orkestreret og enderesultatet være godt eller modsat meget skidt.

 

Bankverdenens downfall – og enden på fiat systemet kan enten munde ud i førnævnte digitale tyranni eller en reel sundere økonomi, der gavner flertallet frem for de få.

 

Som tidligere nævnt ville udgangen af Plutos transit i Stenbukken uundgåeligt byde på økonomisk krise og sammenbrud.

 

Det startede med det og slutter med det, fordi vi, kollektivt, ikke ryddede ordentlig nok op efter sidste fadæse og blot er kørt endnu længere ud af et vanvittigt spor, med en økonomi baseret på bluff, tynd luft, fup og fidus.

 

Plutos tegnskifte var og er deadline for hvor længe dette max kan fortsætte.

 

At der først blev trykket på knappen SÅ tæt på denne første deadline, kan man jo så håbe skyldes, at der er ting i baggrunden vedr. det planlagte digitale økonomiske system, nogle ønsker skal tage helt over, der ikke fungerer optimalt endnu, så det bliver lettere for os andre at forkaste det.

 

Pluto vender tilbage til Stenbukken i juni og tilbringer resten af året der, inden Pluto igen indtræder i Vandbæreren i januar 2024 – og der kommer også et efterspil lige akkurat på tegngrænsen i efteråret 2024 – så der er stadig meget, der skal afrundes på den front.

 

Men nu får vi altså første stærke influx af en ny og hel anderledes energi og dem, som længe har længtes efter noget ganske andet og en ny tid, kan nu endelig begynde at ride på og arbejde med den bølge.

 

Denne første smagsprøve på Pluto i Vandbæreren her i foråret kommer nok ikke ligefrem til at gå stille af sig.

 

Men et skifte er i den grad tiltrængt og nu begynder det.

 

Kom godt igennem den kommende tid.

 

Freedom Truth Light & Tina

 

© Astrolog Tina Reinhardt Hansen

 

Fra Juni 2023:

 

Mens Pluto de seneste måneder har holdt første generalprøve på sit sidenhen 20 årige lange ophold i Vandbæreren er der sket interessante ting i samspillet mellem os og ting på himlen/ ”derude”

(som netop er Vandbærerens domæne) – herunder selvfølgelig ikke mindst vores centrale stjerne, Solen, der opfører sig tiltagende eskalerende i sine udbrud.

 

Lys og energitilførsler, både derfra, såvel som fra andre kosmiske kilder, har dermed nået et helt nyt niveau.

 

Hvilket har manifesteret sig på ganske fysisk og synlig vis her på Jorden, såvel som i helt individuelle oplevelser, ud over det sædvanlige.

 

Ekstraordinært Nordlys, momentvis gigastor udvidet regnbuehalo rundt om Månen og senest imponerende lysende natskyer er nogle af de synlige tegn, der har præget himlen over os, i et omfang ikke set før.

 

Nede på jorden synes den hidtidige matrix heller ikke altid at kunne opretholde sig selv længere.

 

Bevidsthedsmæssige upgrades er tilgængelige for de modtagelige, der formår ikke at lade sig aflede af andet – og det her var så kun starten, ganske spændende!

 

I forhold til hvad der ellers måtte findes derude, er der nu også kommet nye whistleblower afsløringer frem om verdensregeringernes bjergning af rester af rumskibe og ikkejordiske væsener gennem årene.

Hvad end der er tale om reelle afsløringer til den amerikanske kongres eller blot yderligere optakt til et forestående fake alien invasion show, så er det nok ikke helt tilfældigt, at det kommer frem her på falderebet af første smagsprøve på Plutos ophold i Vandbæreren 😉 to be continued, I’m sure…

 

 

Teknologi sorterer også under Vandbæreren og her har selvfølgelig især kunstig intelligens’ vilde fremmarch, såvel som all round digitalisering, fyldt meget og vi skal både som menneskehed og enkeltindivider finde ud af hvordan vi vil håndtere det her, hvis vi ikke skal miste styringen, såvel som os selv og vores menneskelighed – og vi har vist mildest talt temmelig travlt på den front!

 

 

Stenbukken og Vandbæreren repræsenterer hhv. systemet og ”systemfolk” versus systemkritikere og fritænkere.

 

Som tidligere nævnt er Plutos Vandbærer transit intet mindre end farlig for korrupte magthavere, der ønsker at bevare kontrollen og vedblive med at suge af andres energi, fordi Vandbærer energien i sig selv - udover ved (mis)brug af (fordrejet og/eller ”mørk”) teknologi – bare ikke er synderlig velegnet til den slags forehavender og opretholdelse.

 

Derfor har det i disse måneder også været temmelig tydeligt, at den energi bare ikke skulle have lov til at bryde for meget igennem og at folk skulle ”afskrækkes”.

 

Et stærkt system kan selvfølgelig sagtens rumme andre anskuelser og kritiske røster – et sundt og overskudsagtigt system vil endda ligefrem byde det velkomment, fordi der fra diverse skæve vinkler også kan komme tiltrængt nytænkning, tilgange og opfindelser, der bringer fremgang, opgraderinger og forbedringer af systemet og ikke mindst livet for de mennesker, der befinder sig i det.

 

Så det siger selvfølgelig en hel del om systemets sørgelige tilstand, når der slås SÅ hårdt og stigmatiserende ned mod alle former for kritisk tænkning, herunder også den relevante.

 

I og med, at Pluto står overfor at afrunde sin tid i Stenbukken, så kæmper systemet og dets repræsentanter nu for intet mindre end dets og deres overlevelse, for der vil være uundgåeligt være store dele af det, der ikke kommer til at klare den/være aktuelt fremover. Det er simpelthen Plutos præmis.

 

Det betyder dog ikke nødvendigvis, at der ikke vil være noget/nogle deriblandt, der klarer skærene – dels kan noget selvfølgelig fortsat have sin værdi og berettigelse, men der kan også være noget/nogen, der formår at skifte ham og overleve, selvom det ud fra et mere retfærdighedsmæssigt synspunkt langt fra ville være på sin plads -  den slags har vi jo set før…

 

Men der er altså en grund til at desperate tiltag nu bevæger sig længere og længere ud.

 

 

Folk, der resonerer med Vandbærer energien og dens kvaliteter som frihed, fritænkning, opvågning, oplysning og alt alternativt, kan nu passende bruge afslutningen på første runde til at reflektere lidt over hvordan evner og kapacitet her indenfor, såvel som deres egen energi, bedst bruges fremadrettet.

 

Der er igen nogle afkørsler, som nu er passeret og for ikke bare at gå i tomgang og spilde yderligere energi kræves der nok også noget omstilling og nytænkning, i egne rækker.

 

Det vil være op til os hver især at finde ud af hvordan Vandbærer energien bedst muligt inkorporeres i eget liv – på positiv og opdateret facon - og som en sidegevinst dermed også får den til at sprede omkring sig, fordi andre hen ad vejen simpelthen finder det enten interessant, attraktivt eller nyttigt.

 

Når Pluto på søndag returnerer til Stenbukken vil den befinde sig dér frem til januar 2024 – og igen i efteråret 2024 bevæge sig lige akkurat tilbage over tegngrænsen til Stenbukken og så tilbage til Vandbæreren igen for good.

 

Det er i den sammenhæng værd at bemærke, at nogle af de signaturbegivenheder, der forbindes med Plutos sidste tegnskifte ved dens indtræden i Stenbukken tilbage i 2008, faktisk skete efter Pluto havde haft sin første generalprøve i tegnet og var vendt midlertidigt tilbage til Skytten, altså nøjagtig samme fase, som vi går ind i nu…

 

Selvfølgelig var det disponeringer lang tid før, der ledte til finanskrisen, men da Pluto første gang gik ind i Stenbukken begyndte det først for alvor at rumle problematisk i bankverdenen.

Lige netop de begivenheder, som mange vil huske ved navn; Lehman Brothers krak og herhjemme Roskilde Bank, skete dog mens Pluto var vendt midlertidigt tilbage til slutningen af Skytten  - og da den så gik ind Stenbukken igen, senere på året, spredte krisen og nedgangstiderne sig til hele verden.

 

Vi har ligesom dengang set opkøbte og krakkede banker her i 2023, i forbindelse med Plutos første overgang fra et tegn til et andet, nu får vi så at se, hvad der venter i ”returneringsfasen”, resten af året…

 

Mens 2008 overgangen handlede om at gå fra opgangstider og naiv tro på evig vækst til smalhals, krisebevidsthed og bæredygtighed handler 2023/24 overgangen mere om et systemskifte og helt anderledes måder at gøre tingene på end hidtil.

 

Vi har kollektivt bevæget os en del længere ud i ekstremerne, ikke bare økonomisk, men på rigtig mange andre fronter end ved de fleste tidligere Pluto overgange, hvorfor resten af 2023 (og 2024) derfor også kan blive historisk ramlende og transformerende.

 

På det personlige plan vil afrundingen af Pluto i Stenbukken meget handle om, så vidt som muligt, at vende sig væk fra alt det, fra det gamle system, som ikke længere resonerer, som ikke længere fungerer, som dræner og er blevet alt for lavfrekvent og i stedet finde og/eller skabe andre veje.

 

Her gælder det bl.a. om at lade al det indkomne Lys og energitilførslen, nævnt i starten, være inspiration og guide for den vej ud i det nye og ukendte, der nu skal betrædes – for tingene kommer helt sikkert ikke bare til at køre videre ”som de plejer”.

 

Kom godt igennem Plutos juni tegnskifte.

 

Freedom Truth Light & Tina

 

© Astrolog Tina Reinhardt Hansen

 

 

 

 

Tilbage til forsiden